Συνεδριακή Υποδομή

Το πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι  είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του. Οι χώροι του, ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του, οι υπηρεσίες του αλλά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του το καθιστούν ένα από τα αξιολογότερα συνεδριακά κέντρα των Βορείων Προαστίων αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.

Συνέδρια, εταιρικές παρουσιάσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις, τελετές αποφοίτησης, παιδικά εταιρικά πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα, απονομές βραβείων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις χορού, μουσικές βραδιές, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, πάρτι και άλλα πολλά βρήκαν τον ιδανικό χώρο πραγματοποίησής τους στο αμφιθέατρο αλλά και στις άλλες αίθουσες εκδηλώσεων του Δαΐς .

Είναι πολυπληθής ο κατάλογος σημαντικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δαΐς . Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το μεγάλης απήχησης συνέδριο των media που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο και στην αίθουσα 1000τμ του συνεδριακού κέντρου.

Τα γυρίσματα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το συνέδριο της «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011» (Social Media Conference), οι audition του «Greek Idol», η επιτυχημένη έκθεση εναλλακτικών θεραπειών «Ανθρώπολις» , το “Dance Festival 2009”, η εκπληκτική παρουσίαση του διάσημου ψυχοθεραπευτή Mony Elkaim, το παιδικό θέατρο «Ηλιαχτίδα», πολλές από τις εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, ο διαγωνισμός και η απονομή των “Young Lions”, πολλά Ιατρικά συνέδρια είναι παραδείγματα του μεγάλου καταλόγου σημαντικών εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί και πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στις διάφορες αίθουσες του πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου.